Over de Boer & Associates

De Boer & associates is uw loyale executive searcher die met een persoonlijke benadering slagvaardig zorgdraagt voor het adequaat en succesvol vinden van bezielde executives. De Boer & associates brengt professionals bij elkaar. Wij bouwen bruggen, matchen talent, combineren ervaringen. De Boer & associates legt connecties van hoge kwaliteit en kiest daarbij een geheel eigen positie in de wereld van executive search.

DE BOER & ASSOCIATES LEGT CONNECTIES VAN HOGE KWALITEIT EN KIEST DAARBIJ EEN GEHEEL EIGEN POSITIE IN DE WERELD VAN EXECUTIVE SEARCH.

Inter-Value, partner van de Boer & associates

De Boer & associates heeft haar krachten gebundeld met Inter – Value. In het huidige werkveld is er naast vaste professionals een toenemende vraag naar interim managers voor bepaalde tijd. Veranderingsprocessen en versterking van de groeistrategie zijn actueler dan ooit. Om deze te bereiken is flexibiliteit en extra expertise een belangrijk onderdeel om het beoogde doel van de organisatie te behalen. De nauwe samenwerking tussen De Boer & associates en Inter – Value is een extra dienstverlening voor onze wederzijdse klanten. Hierbij wordt door de samenwerking met Inter – Value zorg gedragen voor het vinden van interim-professionals en managers voor een bepaalde termijn. Op deze wijze voegen wij tijdelijke waarde toe aan uw organisatie die op lange termijn doorwerkt.

Missie & Visie

De Boer & associates is uw loyale executive searcher die met een persoonlijke benadering slagvaardig zorgdraagt voor het adequaat en succesvol vinden van bezielde executives.

> Lees meer

Werkwijze

De Boer & associates is uw loyale executive searcher die met een persoonlijke benadering slagvaardig zorgdraagt voor het adequaat en succesvol vinden van bezielde executives.

> Lees meer

Mensen

Kitty de Boer is de directeur-eigenaar van De Boer & associates. Mensen die haar goed kennen, typeren haar als onafhankelijk, bruisend, resultaatgericht en gepassioneerd.

> Lees meer